Panoráma Panzió
AJÁNLATKÉRÉS

Rólunk, Panoráma Panzió

Küldetésünk, hogy minden generáció számára alapértékké tegyük a természet szeretetét, és a világ zajától elzárva, a természet ölelésében biztosítsuk számukra a testi és lelki feltöltődést.

Bemutatkozás

A Panoráma Panzió az Oxygen Adrenalin Park területén helyezkedik el, ami a Mátra oldalába vájt régi kőbánya területe. A nevét a káprázatos panoráma kilátásról kapta, hiszen a panziónk ablakaiból belátni a Mátrát körül ölelő településeket. Kedves, családias légkörrel minden korosztályt, családokat, párokat és baráti társaságokat egyaránt hatalmas szeretettel fogadunk!

Panoráma sástó
Panoráma sástó

Szállás és ellátás

Szálláshelyünkön számos szobatípus áll túrázásból megpihenő, kalandparkban megfáradt és családosan kiránduló vendégeink számára. Két panziónk széles körben szolgálja ki vendégeinket: a Panoráma Panzió ideális választás pároknak, túrázóknak, Közösségi szálláshelyünket pedig családoknak és baráti társaságoknak ajánljuk elsősorban. Panoráma Büfénkben bőséges svédasztalos reggelivel várjuk az ébredezőket, illetve a la carte étkezésre is lehetőséget biztosítunk.

Szállás

Vendéglátás

A kalandpark területén 4 vendéglátóhely szolgálja ki a látogatók és szállóvendégeink igényeit. A melegkonyhás étteremtől a büfén át a kávézóig mindent megtalál, ki éhesen tér be hozzánk!

Vendéglátás
Panoráma sástó
Panoráma sástó

Oxygen Adrenalin Park

Panziónk az Oxygen Adrenalin Park területén helyezkedik el, egy igazi hegyvidéki kalandpark kellős közepén. Az Adrenalin Park több, mint 30 játékelemmel, libegővel és saját játszóházzal vár minden korosztályt! Kalandra fel!

Oxygen Adrenalin Park

Élménykalauz

Kikapcsolódási lehetőségek széles tárháza várja a passzív és aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeinket, a kellemes erdei sétáktól egészen az extrém kalandparkos kikapcsolódásig.

Szabadidő
Panoráma sástó

Panziónk házirendjét minden vendégünk köteles betartani! A házirendet az alábbi linkre kattintva tekintheted meg!

Házirend
KÖVESS MINKET!