Panoráma Panzió
AJÁNLATKÉRÉS

Kapcsolat - Panoráma Panzió

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal.
Keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén vagy üzenj nekünk!

Központi recepció - Mátra Kemping Sástó****

Szobafoglalás, információ.

A 24 órában működő központi recepciónkat keresd bátran bármilyen kérdéssel kéréssel!

3200 Gyöngyös-Sástó, Farkas u. 4.

+36 20 273 7888 (0-24)
+36 37 574 002 (0-24)
info@matrakemping.hu
Árajánlatkérés

Helyi recepció - Panoráma Büfé

Az Adrenalin Park nyitvatartási idejében a Panoráma Panzió földszintjén elhelyezkedő Panoráma büfé szolgál a panzió recepcióként. Amennyi a büfé zárva tart, központi recepciónk látja el a Panzió recepciós feladatait.

+36 37 374 026 (0-24)
info@panoramasasto.hu
Árajánlatkérés

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Egyéni értékesítés

+36 20 410 3414
(Csak munkaidőben: H-P: 8-16.30)
ertekesites@matrakemping.hu

Cégközpont

3200 Gyöngyös, Keleti Karácsondi köz 1.
+36 37 316-480
info@matrakemping.hu

Csoportos értékesítés

+36 30 415 4899
(Csak munkaidőben: H-P: 8-16.30)
rendezveny@matrakemping.hu

Nyitvatartás

A Panoráma Panzió és vendéglátóegységeink nyitva tartása szezonális, kérjük, telefonon érdeklődj azok aktuális nyitva tartásról!

Írjon nekünk!

El kell fogadni, az Adatkezelési tájékoztató

Üzenet sikeresen elküldve.

Köszönjük érdeklődésed szálláshelyünk iránt, kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot! Addig is köszönjük türelmed és reméljük, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetünk!

Szálláshelyünk az ország legnépszerűbb kirándulóhelyén, a Mátrában, Sástótól néhány méterre található. Gyöngyösről a 24-es főúton, Mátrafüreden keresztül, a települést elhagyva 2-3 perces autóútra található a főút jobb oldalán. A libegő alatt elhaladva néhány métert követően a 24-es főútról balra pillanthatja meg a Mátra Kemping Sástó**** és Sástó Hotel*** kapus bejáratát, ezt elhagyva néhány kanyar után jobb oldalon sorompós bejárat vezet a Panoráma Panzióba.

Sástó nem összetévesztendő Sóstóval!

Budapest felől

Közelebb vagyunk, mint gondolnád!

Budapestről Gyöngyös mindössze 80 km, míg Sástó 88 km távolságban helyezkedik el. Tehát Sástó lélegzetelállító környezete, illetve szálláshelyünk, a Panoráma Panzió autóval körülbelül 1 óra alatt elérhető! Budapest felől az M3-as autópályán közelíthető meg egészen Gyöngyösig, majd innen a 24-es főúton, Mátrafüreden keresztül, a települést elhagyva 2-3 perces autóútra található a főút jobb oldalán. A libegő alatt elhaladva néhány métert követően a 24-es főútról balra pillanthatja meg a Mátra Kemping Sástó**** és Sástó Hotel*** kapus bejáratát, ezt elhagyva néhány kanyar után jobb oldalon sorompós bejárat vezet a Panoráma Panzióba.

Miskolc felől

Miskolc felől az M3-as autópályán közelíthető meg egészen Gyöngyösig, majd innen a 24-es főúton, Mátrafüreden keresztül, a települést elhagyva 2-3 perces autóútra található a főút jobb oldalán. A libegő alatt elhaladva néhány métert követően a 24-es főútról balra pillanthatja meg a Mátra Kemping Sástó**** és Sástó Hotel*** kapus bejáratát, ezt elhagyva néhány kanyar után jobb oldalon sorompós bejárat vezet a Panoráma Panzióba.

KÖVESS MINKET!