Panoráma Panzió
AJÁNLATKÉRÉS

Gyakran Ismételt Kérdések

Lehet a panzióba kisállatot (kutyát / macskát) hozni?

Nem, panziónkba nem tudunk kisállatot fogadni.

Ételérzékeny vagyok, tudnak nekem ebben segíteni?

Szálláshelyünk konyhája és személyzete egyaránt felkészült számos diéta és ételérzékenység kiszolgálására, legyen szó vegetáriánus vagy vegán életmódról, vagy laktóz, tej, glutén érzékenységről.

Kisbabával érkezem, babaágyat, babakádat és baba etetőszéket tudnak biztosítani?

Családbarát szálláshelyként babaágyat és babakádat tudunk biztosítani, etetőszék pedig az étteremben található!

Szükséges a foglaláshoz előleget fizetni?

Az előleg a foglalást követő 3 napon belül fizetendő. Az előleg mértéke a teljes szállásdíj 50 %-a. Az előleg befizetése történhet átutalással, a bankkártya adatok megadásával vagy SZÉP kártyás fizetéssel.

Mikor válok törzsvendéggé?

Törzsvendéggé 3. tartózkodásod alkalmával válsz! Ekkor már jogosult vagy az 5 % kedvezményre, melyet a teljes végszámládból vonunk le. A kedvezményt kizárólag saját szolgáltatásainkból biztosítjuk! Kérjük foglaláskor jelezd a kedvezményre való jogosultságod a recepciós vagy értékesítési kollégáink felé!

Ha lemondom a foglalásom, akkor visszakapom a pénzem?

Érkezést megelőző 14. napig a szálláshely ingyenesen lemondható. Ezt követően az érkezést megelőző 7. napig 50 %-os kötbért, míg érkezést megelőző 7 napon belül teljes, 100 % kötbért számítunk fel.

A parkolás ingyenes?

Panziónk ingyenes parkolást biztosít szállóvendégeink számára a panzió épülete mellett.

Van Wi-fi?

Panziónkban korlátlan Wi-Fi elérhetőség biztosított. Mivel két külön épületben tudsz szállást foglalni, így külön felhasználónév és jelszó biztosított az épületekhez. Ezek felhasználónevét és jelszavát megtalálod a szobában elhelyezett vendégtájékoztatóban, illetve kérheted kollégáink segítségét is bátran.

Milyen egyéb szolgáltatások vannak?

Panziónk az Oxygén Adrenalin Park területén helyezkedik el, ahol számos izgalmas játékelem található kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ha pihenésre vágysz, akkor próbáld ki Sástó Hotel*** wellness részlegét és sóbarlangját. További részletekről, díjakról és nyitvatartásról tájékozódj a sastohotel.hu/wellness/ oldalon. További szabadidős lehetőségekért látogass el a panoramasasto.hu/szabadido aloldalunkra!

Mozgássérült vagyok, akadálymentesített a szálláshely?

Igen, szálláshelyünk akadálymentesített, és rendelkezünk 1 db akadálymentes szobával, mely a közösségi szálláshelyünkön foglal helyet.

Hol találom az éttermet?

A Panoráma Panzió aljában helyezkedik el melegkonyhánk, a Panoráma Büfé, ahol svédasztalos reggelivel várjuk szállóvendégeinket! Ebédre és vacsorára a Panoráma Büfé étlapjáról tudnak meleg ételeket válogatni, továbbá a Katlan büfénk, Rádvár Kávézónk és a játszóház büféje is vendégeink rendelkezésére áll nyitvatartási időben! További információért látogassa meg a panoramasasto.hu/vendeglatas oldalunkat!

Milyen messze található egymástól a Panoráma Panzió és a Közösségi szálláshely?

A két épület körülbelül 100 méter távolságra helyezkedik el egymástól.

Félpanziós ellátásra van lehetőség?

Melegkonyhás büfénkben az étlapról válogatva tudsz vacsorázni nyitvatartási időben. Ugyanakkor szállóvendégeink számára lehetőséget biztosítunk svédasztalos vacsorán való részvételre is a közeli Tavirózsa étterembe! Svédasztalos vacsora iránti igényét kérjük, hogy előre jelezze!

Milyen messze van a Panziótól a Mátra Kemping, Sástó Hotel és a Tavirózsa Étterem?

A Panoráma Panzió mögül induló erdei ösvényen elindulva 10-15 perces sétára, míg autóúton 500 méteres távolságra található a Mátra Kemping, Sástó Hotel és Tavirózsa Étterem.

Sporteszközeim (sícipő, síléc, túrabot, bicikli stb.) őrzött tárolására van-e lehetőség a panzióban?

A közösségi szálláshely alagsorában biztosítunk lehetőség a sporteszközök tárolására. Kérje recepciós kollégáink segítségét az eszközök elhelyezéséhez.

Bejelentkezés és a kulcsok átvétele hol történik?

A helyszíni bejelentkezésre csak a Panoráma Panzió büféjének nyitvatartási idejében van lehetőség. 18:00 óra utáni érkezés esetén a vendégek érkeztetése a Központi recepciónkon, a Mátra Kemping Sástó recepcióján történik. 18:00 óra utáni érkezésre előzetes értesítést követően, felár ellenében van lehetőség.

KÖVESS MINKET!